Den 1 oktober 2018, slog vi dørerne op til den største uddannelsesmesse, som er afviklet i Vendsyssel i nyere tid. En drøm blev til virkelighed og Zoom Ind på Din Fremtid løb af stablen i Arena Nord, Frederikshavn.
Gennem hele 2018 blev der arbejdet intensivt på at skabe en uddannelsesmesse, som satte fokus på uddannelse og job i Vendsyssel. Formålet var at skabe større opmærksomhed omkring de forskellige muligheder landsdelen tilbyder og ikke mindst slå et slag for, at erhvervsuddannelser og praktisk arbejde er ligeså godt som en akademisk uddannelse og direktørstilling. Med praktiske, spændene stande fyldt med liv, fede opgaver og engagerede udstillere ville vi vække de unges nysgerrighed, åbne deres horisont og ikke mindst hjælpe dem på vej til at blive mere afklarede i deres fremtidsplaner. For os var målet klart, vi skulle med messen være med til at brobygge flere unge ind i uddannelse- og jobmarkedet i Vendsyssel.

Med 4000 deltagende elever, over 100 uddannelse- og virksomhedsudstillere og 130 frivillige unge hjælpere blev dagen en succes. Vi fik vidst at denne landsdel har en masse at byde på og ikke mindst blev vi bekræftet i at den unge generation er nysgerrige og ønsker et større kendskab til det nordjyske erhverv. Med positive tilbagemeldinger om elever som fandt en læreplads hos en af de deltagende udstillere, elever som fandt deres interesseområde eller fik afklaring ift. job- og uddannelsesområder som ikke interesserede dem bekræftede os i, at denne uddannelsesmesse kan noget. Derfor glæder vi os også til at afvikle Zoom Ind på Din Fremtid igen i 2019 i en ny og forbedret udgave.