Zoom Ind på din Fremtid

Foredrag med Eskild Ebbesen

Brønderslevhallerne 9. oktober kl. 19.30

Den 9. oktober kl. 19.30 inviterer Vendsyssel Nu i anledningen af uddannelsesmessen “Zoom Ind på Din Fremtid” til gratis foredrag med den olympiske guldvinder Eskild Ebbesen. Foredraget er gratis og bliver afviklet i Brønderslevhallen, Knudsgade 15, 9700 Brønderslev. 
 
Eskild Ebbesen vil fortælle om sin karriere, motivation og vejen til at blive en vinder. Som tidligere fast mand i den danske Guldfirer med deltagelse i sit første OL i 1996 og afslutningen i 2012 er han en af Danmarks største idrætsudøvere og mestvindende olympier. Han vil den 9 oktober give os et indblik i hans oplevelser med sporten men også personlige erfaringer med motivation, evnen til at motivere sig til store mål i livet og en vejen til at blive en vinder. Gå ikke glip af et spændene foredrag. 
 
Foredraget starter kl. 19.30 og afvikles i Hal 1. Der er begrænset med siddepladser, men god mulighed for ståpladser. Vi anbefaler derfor at komme i god tid. 
 
Du får denne aften en unik mulighed for at kombinere foredraget med et besøg på Zoom Ind på Din Fremtid messen. Så gør en kold oktober onsdag til en hyggelig familieaften, hvor i først kigger på uddannelse- og jobmuligheder og derefter slutter af med et foredrag for hele familien.
 
Vi glæder os til at se jer! 🙂