Arrangementer

Få overblikket over de seneste arrangementer

Foredrag med Eskild Ebbesen

Den 9. oktober kl. 19.30 inviterer Vendsyssel Nu i anledningen af uddannelsesmessen “Zoom Ind på Din Fremtid” til gratis foredrag med den olympiske guldvinder Eskild Ebbesen. Foredraget er gratis og bliver afviklet i Brønderslevhallen, Knudsgade 15, 9700 Brønderslev. 
 
Eskild Ebbesen vil fortælle om sin karriere, motivation og vejen til at blive en vinder. Som tidligere fast mand i den danske Guldfirer med deltagelse i sit første OL i 1996 og afslutningen i 2012 er han en af Danmarks største idrætsudøvere og mestvindende olympier.

Zoom Ind på din Fremtid 2019

Brønderslevhallerne, Brønderslev 9. – 10. oktober 2019
Den 9.-10 oktober afholder Vendsyssel Nu ungemessen Zoom Ind på Din Fremtid i Brønderslevhallerne. Messen vil være åben fra kl. 9.00-14.00 begge dage samt kl. 17.30-20.00 onsdag den 9 oktober. Du har som folkeskole mulighed for at tilmelde klasser eller elevgrupper via nedenstående tilmeldingsfunktion. Der vil være gratis transport t/r med NT ved fremvisning af gyldig transportbillet. Der er gratis entre og du er meget velkommen til at komme forbi med dit barn. 
 
Vi glæder os til to spændene dage med fokus på din fremtid i Vendsyssel.

Zoom Ind på din Fremtid 2018

Arena Nord, Frederikshavn 1. oktober 2018

Vendsyssel Mødet vil i år blive afholdt i Arena Nord i Frederikshavn d. 1 oktober. I forbindelse med Vendsyssel Mødet, vil der være en UngeMesse, som får besøg af landsdelens uddannelsesinstitutioner, virksomheder og foreninger, som viser 8, 9 og 10 klasse samt 1’gere hvilke uddannelses-, arbejds- og fritidsmuligheder de har her i Vendsyssel. Du kan som virksomhed, forening eller uddannelsesinstitution tilmelde dig på info@vendsysselnu.dk og få en stand på messen. Hvis du som folkeskole eller undervisningsinstitution ønsker at deltage med dine elever, skal du ligeledes tilmelde dig på ovenstående mail, og her oplyse hvor mange elever og lærere der skal tilmeldes, samt fra hvilken uddannelsesinstitution i kommer fra.

Vi glæder os til at se jer alle.

Vendsyssel Mødet

Arena Nord, Frederikshavn 1. oktober 2018

Vendsyssel Nu arrangerer Vendsyssel Møde den 1. oktober i Arena Nord kl. 13. Her mødes politikere, erhvervsfolk, eksperter, skolefolk, lokale aktører og ildsjæle fra Vendsyssel m.fl. for at høre oplæg og diskutere muligheder for samarbejde om at hjælpe udfordrede unge i arbejde og uddannelse.

Vær med til at løfte Vendsyssel. Der er tilmelding til konferencen senest den 24. september.